Naast zonwering kan u ook gebruik maken van rolluiken om licht en warmte buiten te houden. Bovendien hebben rolluiken ok een geluidswerende functie en beschermen ze uw woning tegen inbraken. Naast de handige automatische bediening kan u ook kiezen voor extra beveiligingsopties. Tot slot kan u ook de kleur van de lamellen afstemmen op uw woning.

rolluiken-de-zonweringexpert

Waarvoor kan u terecht bij de RolluikenExpert?

Voorzetrolluiken

Deze rolluiken zijn de ideale manier om met een klein budget een grote meerwaarde aan je woning toe te voegen. Dankzij het voorzetsysteem hoeft u immers het bestaande schrijnwerk niet te vervangen om rolluiken te plaatsen. Bovendien stemt u de kleur van de lamellen, de kast en geleiders moeiteloos af op uw gevel. Zo investeert u in een klap ook in de esthetische waarde van uw woning.

Rolpoorten en rolhekken

Een grote ruimte afsluiten en beveiligen? Kies dan voor het compacte rolpoortsysteem. De lamellen rollen op in een kast waardoor er bijzonder weinig inbouwruimte nodig is. De rolhekken worden vaak toegepast bij winkelvitrines. De geperforeerde lamellen laten inkijk toe maar beschermen wel uw goederen tegen inbrekers. Beide producten kunnen in een kleur naar keuze geleverd worden.

Automatisatie

Elektrische bediening via een schakelaar bestaat al langer. Maar wist u dat u uw rolluiken ook via uw tablet of smartphone kan bedienen? Of stem ze af op de seizoenen en koppel ze aan een tijdklok. Houd u liever de touwtjes in handen? Dan kan u uw rolluiken ook bedienen via een handzender.

Herstellingen

Het lint gebroken of een storing op de elektrische bediening? Gescheurde of verkleurde lamellen? Ook voor kleine en grote herstellingen kan u bij de RolluikenExpert terecht. We komen bij u langs en bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat.

Ontdek ons volledige aanbod rolluiken!