Screens bieden tal van voordelen voor uw woning. Zo houden ze het zonlicht zeer efficiënt buiten en zorgen ze voor extra privacy. En dan hebben we het nog niet gehad over de knappe looks… Bij De ZonweringExpert kan u terecht voor diverse types screens. U vindt vast de juiste screens voor uw woning!

Standaard screen

Volledig op maat van uw ramen

De standaard screens zijn de ideale manier om het zonlicht en nieuwsgierige blikken buiten te houden. Het materiaal – beschikbaar in ruim 90 kleuren en weefsels – laat u echter wel toe om naar buiten te kijken. Doordat het screen vlak tegen uw raam bevestigd wordt, neemt het amper ruimte in en is het zeer windvast. Bovendien wordt het zonlicht zo optimaal geweerd. Dankzij de handige afstandsbediening wordt het wooncomfort extra verhoogd.

standaard-screens-zonweringexpert
Plaatsbesparend
Windvast
Strakke look
Ruim 90 kleuren en weefsels
Elektrische bediening
Volledig op maat
ritzscreen-zonweringexpert

Zipscreen

De betrouwbare keuze voor uw ramen

Het unieke ontwerp van de Zipscreens zorgt ervoor dat ze extra stevig en windvast zijn. Het doek is volledig vastgeritst aan de zijkanten waardoor wind en zonlicht geen kans maken. Deze screens kunnen zowat overal geplaatst worden en dankzij de elektrische bediening opent en sluit u de zonwering met een druk op de knop. Afhankelijk van de grootte van uw ramen hebt u de keuze uit vier modellen:

  • instapmodel V540 voor kleine en gemiddelde ramen
  • V599 voor middelgrote en grote ramen
  • V599 XL voor ramen tot maar liefst 6 meter hoog
  • V599R is uitgerust met een vierkante en rechte bovenbak
Extra betrouwbaar
Meer dan 90 screendoeken
Met afstandsbediening, windsensor of zonnesensor
GS-keurmerk van TÜV
Extra privacy
Insectenwerend

Verduisterend screen

Hou licht en warmte in stijl buiten

Anders dan de standaard en Zipscreens hangen de verduisterende screens aan de binnenzijde van uw ramen. De verduisterende coating en geleiders zorgen ervoor dat het licht en de warmte optimaal geweerd wordt. De talrijke combinaties van kleuren en weefsels zorgen er tot slot voor dat u de screens perfect in harmonie met uw interieur kan brengen.

verduisterend-screen-zonweringexpert
Stijvolle raamdecoratie
Tal van kleurencombinaties
Stoffen met brandvertragende werking
Extra privacy

Ik wil screens!

We bezorgen je graag een vrijblijvende offerte