Geniet het hele jaar lang van uw terras

Optimaal genieten van het buitenleven

Een gezellig tuinfeestje of heerlijk barbecueën met vrienden? Laat het feestje niet bederven door regen of sneeuw. Dankzij een terrasoverkapping maakt u van uw terras een gezellige buitenkamer waar u elk seizoen kan genieten. Daarnaast zorgt een terrasoverkapping het jaar rond voor beschutting voor uw tuinmeubelen.

terrasoverkapping terras - buitenzonwering

Kies uw favoriete model

Er is ongetwijfeld een terrasoverkapping die bij uw woning en smaak past. Het Iseo basismodel en het Gardamodel bieden strakke looks terwijl het luxueuze Rivamodel een toonbeeld van elegantie is. Verkiest u een meer klassieke stijl? Dan kunnen de Victoriaanse elementen van de Purbeck terrasoverkapping u vast verleiden. Al onze modellen zijn tevens voorzien van een CE-markering.

Tot in de puntjes afgewerkt

Naast het model en de kleur hebt u ook de keuze uit glas of polycarbonaat voor de dakplaat. Het heldere glas is stevig en laat meer zonlicht door terwijl het polycarbonaat een licht en gunstig geprijsd materiaal is. Wenst u extra comfort op uw terras? Breid uw terrasoverkapping dan uit met halogeen- of ledverlichting, afstandsbedieningen en zonwering of windschermen en schuiframen.

Voorzien van CE-markering
Verschillende designs
Kies uit glas of polycarbonaat
Geniet het hele jaar van uw terras
Tal van opties
Stevig en duurzaam

Ontdek onze terrasoverkappingen

Kies het ideale model voor uw woning

Iseo V905

De gunstig geprijsde terrasoverkapping is voorzien van aluminium palen en polycarbonaat platen. Dit laat toe om de overkapping zo breed te maken als u wilt. Bovendien kan u de Iseo v905 uitrusten met hemelwaterafvoer, sfeervolle halogeen of ledverlichting of zonwering.

Garda V910

De Garda overkapping sluit naadloos aan op uw gevel. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en diverse opties kan het model volledig op maat van uw woning gemaakt worden. Denk aan een klassiek gootprofiel, een kleur naar wens voor het frame maar ook aan verlichting, zonwering of glaswanden.

Purbeck V918

De Purbeck terrasoverkapping voegt een vleugje romantiek toe aan uw terras. Dankzij de sierlijke Victoriaanse ornamenten is dit model een absolute meerwaarde voor uw woning. Naast knappe looks kan de Purbeck terrasoverkapping ook stevige kwaliteiten voorleggen. Zo kan het dak tot maar liefst 70 kg/m² aan gewicht dragen. Voor de dakplaat kan u bovendien kiezen tussen glas of polycarbonaat.

Riva V920

Het neusje van de zalm onder de terrasoverkappingen. Dit luxueuze model verenigt een stijlvol design met een solide constructie. Meer nog: dankzij de vele extra opties tovert u met de Riva terrasoverkapping uw tuin en terras om tot een oase van rust waar u het hele jaar door van geniet! Geïntegreerde verlichting, zonwering en afstandsbedieningen zijn slechts enkele van de opties. Met een schuifraam of extra glaswanden kan u uw terras afsluiten zodat u ongeacht het weer op uw terras kunt vertoeven.

Ik wil een terrasoverkapping

We bezorgen je graag een vrijblijvende offerte