Zet de wind buitenspel

De ideale oplossing voor uw terras of balkon

Zomer of winter, we vertoeven allemaal graag buiten. De wind speelt echter al te vaak voor spelbreker. Met windschermen houdt u de gure wind tegen maar laat u de zonnestralen door zodat uw terras of balkon lekker opwarmt.

windschermen-terras-zonweringexpert

Volop genieten van uw terras

Een klein terras op uw balkon of een groot terras in uw tuin? Met onze windschermen creëert u moeiteloos een windvrij plekje, ongeacht de grootte van uw terras. De windschermen kunnen moeiteloos aan elkaar gekoppeld worden waardoor u zelfs na de zomer nog lang van het zonnetje kan genieten!

Vorm volgt functie

We bieden twee modellen windschermen aan. Het Biarritz scherm is het basismodel en houdt uw terras windvrij tegen een gunstige prijs. Het Luderitz windscherm voegt wat meer luxe toe aan uw terras en heeft naast een onweerstaanbaar design ook knappe opties zoals een in- en uitschuifbaar scherm.

Gehard, gelaagd of gekleurd glas
Volledig op maat van uw terras
Diverse plaatsingsmogelijkheden
Manuele of automatische bediening (Lüderitz)
99 volkern kleuren om uit te kiezen
Twee varianten

Ontdek onze modellen

Het juiste scherm voor uw terras

Biarritz

Het basismodel met een zeer gunstige prijs. Plaats een scherm voor een windvrij hoekje of koppel meerdere schermen aan elkaar om uw hele terras windvrij te maken. Bovendien kan u de windschermen volledig naar wens laten maken. Verhoog uw privacy door glazen windscherm deels uit te voeren in volkern (Trespa) en bepaal zelf hoe de schermen geplaatst worden: via een pin in de grond, via een voetplaat op de grond of op wieltjes. Wat betreft het glas hebt u de keuze uit gehard of gelaagd glas.

Lüderitz

De grote troef van dit model is dat u het kan in- en uitschuiven. Zet de gure wind buitenspel door het scherm uit te schuiven of laat een verfrissend zomerbriesje door je terras gaan en schuif het scherm in. Hierdoor is het Lüderitz windscherm multi-inzetbaar: als terrasafscheiding, tegen een balkonbalustrade, als afdichting van een terrasoverkapping of in de horeca. Naast de keuze tussen een manuele of automatische bediening kan u ook kiezen tussen helder glas, extra dik veiligheidsglas of matglas.

Ik wil windschermen

We bezorgen je graag een vrijblijvende offerte