In controle over het weer

Speel met zon en schaduw op uw terras

Een schaduwrijk of zonovergoten plekje? Een zonneluifel of zonnescherm laat u toe om zelf te bepalen hoeveel zonnestralen uw terras bereiken. Zo vermijdt u dat uw woning te hard opwarmt. Gaan de hemelsluizen open? Dan houdt uw zonnetent u droog terwijl u geniet van uw terras en tuin.

zonnescherm-en-zonnetent-zonweringexpert

Keuze genoeg!

De collectie telt maar liefst 12 modellen zonnetenten waarbij u de keuze hebt tussen drie types: het standaard zonnescherm, het semi-cassettescherm of het cassettescherm. Bij het cassettescherm zit de doek volledig opgerold in de cassette waardoor deze optimaal beschermd is tegen vuil en het weer. Bij het semi-cassettescherm blijft de onderkant van de stof zichtbaar in opgerolde toestand en bij het standaard scherm is zowel de onder- als bovenzijde zichtbaar. En alsof dat nog niet genoeg keuzemogelijkheden zijn, bieden we u ook een ruim scala aan kleurencombinaties!

Smaakvol maatwerk
Trendy dessins en kleuren
Houdt zowel uw terras als woning koel
Beschutting voor u en uw tuinmeubelen
Elektrische bediening
Extra wooncomfort

Ontdek onze modellen

Pas uw zonnescherm volledig naar wens aan

Rhodos V210

Dit standaard knikarmscherm heeft uitval t.e.m. 3m en breedte t.e.m. 6m en kan tot 25 graden in schuinte versteld worden. Kies voor een elektrische of handmatige bediening of rust het scherm uit met een tijdklok of zon- of windautomaat. Doek beschikbaar in diverse kleuren en dessins.

Porto V225

Semi-cassette zonnescherm met een uitval t.e.m. 3m en breedte t.e.m. 6m. Dankzij de cassette wordt het doek optimaal beschermd tegen vuil. Samen met het aluminium frame bent u gegarandeerd van een lange levensduur en hoog gebruiksgenot. Kies voor een handmatige of automatische bediening met een afstandsbediening, tijdklok of zon- of windautomaat. Doek beschikbaar in diverse kleuren en dessins.

Salou V255

Cassette zonnescherm met een uitval t.e.m. 3m en breedte t.e.m. 6m en elektrische bediening. De onderhoudsvriendelijke aluminium cassette beschermt uw doek jarenlang tegen vuil en neerslag. Traploos te verstellen in een hoek van 5 tot 25 graden. Kies voor extra opties als een tijdklok of zon- of windautomaat. Doek beschikbaar in zo’n 1oo combinaties van kleuren en prints.

Ipanema V280

Cassettescherm met zonwerende doek dat zowel aan de muur als aan het plafond bevestigd kan worden. Uitval t.e.m. 3m en breedte t.e.m. 6m en afhankelijk van montage in een hoek van 5 tot 70 graden. Gemaakt van hoogwaardig aluminium. Kies voor een handmatige of automatische bediening met een afstandsbediening, tijdklok of zon- of windautomaat. De kers op de taart? De geïntegreerde lichtspotjes! Doek beschikbaar in tal van stijlvolle kleuren en patronen.

Recife V285

Luxueus cassettescherm in hoogwaardig aluminium met uitval t.e.m. 3m en breedte t.e.m. 6m. Kan zowel aan de muur of aan het plafond gemonteerd worden in een hoek van 5 tot 70 graden (muur) of 17 tot 70 graden (plafond). Standaard uitgerust met elektrische bediening. Extra opties: tijdklok, zon- of windautomaat en verlichtingsprofiel met geïntegreerde halogeenspotjes. Doek beschikbaar in tientallen combinaties van kleuren en dessins.

Marseille V295

Extra breed cassettescherm in hoogwaardig aluminium met een uitval tot maar liefst 3,5m en een breedte van 6,5m. Elektrisch bedienbaar via schakelaar of afstandsbediening. Opteer voor een tijdklok of zon- of windsensor voor extra gebruiksplezier. Kies uit tal van smaakvolle patronen en elegante kleuren voor de beschermende doek.

Santos V296

Stijlvol en compact cassettescherm met een uitval t.e.m. 3,5m en breedte t.e.m. 6m en elektrische bediening. Extra stevig en windvast dankzij de stevige knikarmen waarin bovendien ook ledverlichting verwerkt kan worden. Zowel te monteren aan het plafond als aan de muur. Kies uit ruim 100 kleuren en dessins voor de zonwerende doek. Kortom: de ideale zonwering!

St. Tropez V360

Extra groot zonnescherm met een uitval tot 3m en breedte van maar liefst 12m! De cassette uit hoogwaardig aluminium garandeert een lange levensduur en een minimum aan onderhoud van uw zonnescherm. Kies tussen handmatige bediening met een stang of elektrische bediening met een schakelaar, afstandsbediening of automatiseer uw zonnewering met een tijdklok of zon- of windsensor. Werk uw zonnescherm tot in de puntjes af met geïntegreerde lichtspots en een doek in een zomerse kleur.

Monte Carlo V380

Cassettescherm met een uitval t.e.m. 3,5m en breedte t.e.m. 7,5m en kan in een hoek van 5 tot 35 graden in schuinte versteld worden. Keuze tussen handmatige of elektrische bediening of laat het scherm automatisch openen en sluiten dankzij de tijdklok en zon- of windsensor. Doek beschikbaar 80 verschillende hoogwaardige stoffen.

Alicante V440

Dit cassettecherm heeft een uitval t.e.m. 3m en breedte t.e.m. 7m en beschermt u en uw gezin tegen de UV-straling. Sterker nog: het zonnescherm houdt de warmte vast zodat u ’s avonds langer van uw terras kunt genieten. Het scherm kan elektrisch bediend worden met een schakelaar of afstandsbediening of geautomatiseerd met een tijdklok of weersensoren. Doek beschikbaar in ruim 80 kleuren en dessins.

Ste. Maxime V450

Dit compacte knikarmscherm met uitval t.e.m. 3m en breedte t.e.m. 6,5m wordt met muursteunen aan de wand bevestigd. Handmatige bediening via draaistang of elektrisch via een afstandsbediening of schakelaar. Ga voor optimaal gebruiksgemak met de tijdklok of weersensoren. Het doek is beschikbaar in talloze combinaties van kleuren en patronen.

Cannes V480

Dit cassettescherm is met zijn uitval t.e.m. 4m en breedte van maar liefst 12m perfect geschikt voor grote terrassen. Kies voor een elektrische of handmatige bediening of rust het scherm uit met een tijdklok of zon- of windautomaat. Doek beschikbaar in diverse kleuren en dessins.

Ik wil een zonnetent

We bezorgen je graag een vrijblijvende offerte